Házirend

Megkérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani azért, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen és elkerüljük az esetleges félreértéseket.

A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja a házirendet. A szálláshely igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat

Érkezés és távozás

 1. A vendég köteles a tulajdonosnak vagy megbízottjának az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány) megmutatni  adatfelvétel céljából.
 2. A vendég tartózkodása ellenértékét legkésőbb végleges távozása előtt köteles a foglalási visszaigazolásban meghatározott módon kiegyenlíteni, ha ez korábban nem történt meg.
 3. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő, abban az esetben ha úgy döntenek, hogy  az itt tartózkodást előbb szakítják meg, egyeztetés követően áll módunkban a pénzt visszatéríteni.
 4. A szálláshelyet érkezés napján 15,00 -22,00 óráig lehet elfoglalni. Ha később érkezik, késéséről kérjük telefonon tájékoztasson minket..
 5. Vendégeink érkezéskor házkulcsot kapnak A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a ház ajtajában hagyni vagy átadni a tulajdonosnak vagy megbízottjának.
 6. Távozás napján 10.00-ig kérjük elhagyni a szálláshelyet.

Falu nyugalma

 1. A szomszédok és a falu nyugalma érdekében a kertben 22:00 óra után tilos a hangoskodás, zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység, hangeffektusok keltése.
 2. A vendégház területén időponttól függetlenül tilos minden olyan magatartás, viselkedés, amely zavarja mások nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját, zaklatásnak minősül vagy minősülhet, alkalmas mások megfélemlítésére.
 3. A tulajdonos vagy megbízottja jogosult figyelmeztetni és lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet.a

Biztonság

 1. A vendégházban tilos a dohányzás, az ingatlan területén csak az udvarban megengedett, a keletkező csikkeket kérjük az erre a célra fenntartott hamuzókba szíveskedjenek eldobni.
 2. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy a kaput és a házat mindig zárják. A  vendégház és annak területén hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 3. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 4. A szobákba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.
 5. A vendégházak területére nem vihetők be a hatályos jogszabályokban maró, gyúlékony vegyszernek, anyagnak minősített dolgok, a hatályos jogszabályokban tűzveszélyesnek és/vagy robbanás veszélyesnek minősített anyagok, tűzijáték, petárda, ezek alkatrészei, összetevői, hulladék, környezetre, egészségre ártalmas dolog pszichotrop anyag.
 6. Tűzoltó palack a bejárati ajtónál található. Tűz esetén a vendég köteles haladéktalanul hívni a +36 70 770 0477-as vagy a +36 70 379 3302-es telefonszámot.

Takarítás:

 1. Tartózkodásuk ideje alatt a szálláshely takarítása csak felár ellenében kérhető melynek mértéke 8000Ft
 2. Kérjük vendégeinket ,hogy a szobákban ne étkezzenek. Étkezésre használják a konyhát, és a szálláshely elhagyását megelőzően köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket, grill és bogrács kellékeket.
 3. Szelektív hulladék:Kérjük tisztelettel, hogy a szemetet szelektíven gyűjtsék. A műanyag, alumínium flakonokat, papírt, csomagolóanyagokat az ebből a célból kihelyezett “recycle” feliratú kukába helyezzék.

Tűzrakás

 1.  Tüzet rakni csak a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával.  Megkérjük Önöket, hogy a tüzet ne hagyják őrizetlenül, és ha befejezték a tűzzel kapcsolatos tevékenységet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották,
 2.  A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos

Parkolás

 1. A vendégház kettő kocsibeállóval rendelkezik, amely a kerítéssel párhuzamosan lett kialakítva, kérjük, hogy lehetőség szerint ezt használják ne a ház előtt parkoljanak az esetleges balesetek elkerülése miatt.

Wifi

 1. A vendégházban Wifi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes.
 2. A Wifi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét az üzemeltető nem garantálja.
 3. A Wifi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

Hibajelentés

 1. Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházakban tapasztalt mindennemű meghibásodást az üzemeltető részére haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.
 2. A vendég köteles a vendégház eszközeit, berendezéseit rendeltetésszerűen használni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt a vendég az üzemeltető felhívására, de legkésőbb a távozása előtt köteles megtéríteni. 
 3. A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 4. A vendégház bármely eszközeinek, berendezési, felszerelési tárgyainak meghibásodását a vendég köteles bejelenteni az üzemeltetőnek. A vendég nem jogosult a hibát saját maga javítani vagy a javítást megkísérelni. Az ebből eredő károkért való felelősséget az üzemeltető kizárja.

Különleges kérések

 1. A Házikóba és annak területére háziállat nem hozható be, megértésüket előre is köszönjük.
 2. A ház elhagyásakor kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót.
 3. A szálláshelyen látogatókat, kizárólag napközben lehet fogadni.
 4. Kérjük, óvják a ház berendezését
 5. A vendégház berendezési, felszerelési tárgya a vendégház területéről kizárólag az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével vihető ki. A vendégházak bármilyen átrendezését, bútorok áthelyezését kizárólag az üzemeltető munkatársa, vagy erre kijelölt megbízottja végezheti.

A szálláshely kártérítési felelőssége

 1. Az üzemeltető a vendég vendégházba bevitt dolgaiban keletkezett kárért nem tartozik felelősséggel.
 2. A vendég a vendégház berendezéseit és egyéb szolgáltatásait rendeltetésszerűen, saját egészségi, fizikai, mentális állapotának tudatában és ismeretében használja, illetve veszi igénybe, ezért a nem rendeltetésszerű, illetve nem a vendég valós egészségi, fizikai, mentális állapotának megfelelő használatból, igénybevételtől eredő károkért való felelősségét az üzemeltető kizárja.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megpróbáljuk megoldni , vagy hívjanak a következő telefonok valamelyikén :

+36-70-7700-477,  +36 70-379-3302

Köszönjük megértésüket és Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!