Vendégházunk

Házikónk a Zempléni hegység szívében, a csörgedező Tolcsva patak mentén, Középhután, egy csodálatos zöld völgyben bújik meg. Néhány éve teljesen újjáépült, de így is megmaradt parasztház jellege, ami továbbra is magában hordozza a helyi népi építészeti stílusjegyeket.

Folyamatosan szépítgetjük, csinosítgatjuk, mert hisszük, hogy ha mi jól érezzük magunkat benne, akkor más is hasonló élményekkel, teljesen feltöltődve fog távozni, és újra és újra visszavágyik.
Belül egy galériaszint lett kialakítva 2 teljesen különálló hálószobával, 3-3 férőhellyel. Alul található az amerikai konyhás nappali, konyhai részen étkezőasztal 6 székkel, nappali részen 2 kanapéval (egy személy itt is tud aludni), fatüzelésű kályhával, síkképernyős tévével. Lent található a fürdőszoba zuhanyzóval, sarokkáddal, szaunával.

Az apartmant igyekeztünk minél több kényelmi funkcióval ellátni, mosógép, mosogatógép, elektromos sütő, konyhai eszközök, kinti szalonnasütő és fedett kiülős rész is megtalálható ami rattan kanapéval, fotelekkel és étkező résszel is rendelkezik.

Utazásaink során mi is azokat a szállásokat részesítjük előnyben, ahol a gyerekekre is gondolnak, így megpróbáltunk mi is minél több helyen gondolni rájuk, ezért homokozó, csúszda, függőfotel, trambulin kinti és benti játékok, a kisebbeknek etetőszék, kiságy, kis asztal és kis székek is rendelkezésre állnak.

Aki idejön, garantáltan nem fog unatkozni, hiszen az erdei turistautak tőlünk csupán néhány lépésre találhatóak. Aki szereti a természet közelségét, itt biztosan otthon fogja érezni magát.
Regéc vára autóval csupán 15 percnyire található, Boldogkő csodálatos vára is könnyen elérhető 30 percen belül.